Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Μπροστά σε μεγάλο και πυκνό ακροατήριο από ετεροδημότες της Λήμνου και της Λέσβου, μίλησε χθες στην Αθήνα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γάλλος Ζακ Λάνγκ, πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας των κυβερνήσεων του Φρανσουά Μιτεράν, ο ναύαρχος Νίκος Παππάς, τ.Υπουργός και θρυλικός αντιστασιακός κυβερνήτης του αντιτορπιλικού «Βέλος», ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Απόστολος Κακλαμάνης, ο τ. Υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης, η π. Υπερνομάρχης Αθηνών κ. Φώφη Γεννηματά, η υποψήφια Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μάγια Τσόκλη, ο Πρόεδρος της Α.ΔΕ.Δ.Υ. Σπύρος Παπασπύρος, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο του Πολιτισμού, Πανεπιστημιακοί κ.α.

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Σηφουνάκης, υπογράμμισε ότι δίνουμε την μάχη για να αλλάξει ο τόπος σελίδα, να μετουσιωθεί σε πολιτική – κυβερνητική πλειοψηφία, το σημαντικό ρεύμα αλλαγής που υπάρχει στην κοινωνία. Θέλουμε αυτοδυναμία όσο γίνεται πιο ευρεία για να υλοποιήσουμε το σχέδιο εξόδου από την κρίση και να δρομολογήσουμε τις αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία.

«Είναι η ώρα του Ελληνικού λαού να επιλέξει μια Κυβέρνηση ισχυρή, που εγγυάται την ασφάλεια, την σιγουριά, την ελπίδα και την προοπτική», επεσήμανε ο κ. Σηφουνάκης.

Αναφέρθηκε συνοπτικά κατά τομέα στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών που παρουσίασε ο Πρόεδρος του κινήματος Γιώργος Παπανδρέου στη Δ.Ε.Θ. και έκανε σύγκριση της οικονομικής πολιτικής των μηδενικών αυξήσεων που προτείνει η Νέα Δημοκρατία με το νέο μοντέλο ανάπτυξης και ανάτασης της οικονομίας που πιστεύει το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα υποδομής που έγιναν επί κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα νησιά του Νομού μας, σε αντιδιαστολή με την απραξία που παρατηρήθηκε τα τελευταία πεντέμισι χρόνια σε κάθε τομέα. «Ακόμα και εκείνα που είχαμε δρομολογήσει το 2004 δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν» σημείωσε ο κ. Σηφουνάκης.

«Σας καλώ να δώσουμε τη μάχη μέχρι τις 4 του Οκτώβρη για την εθνική ανάταση της χώρας, για την προοπτική, για τα παιδιά μας και από την επόμενη μέρα θα είμαστε μαζί όπως ήμασταν πάντα» κατέληξε ο κ. Σηφουνάκης.